به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تبلیغات اسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام صفر قربانپور گفت: رسانهها باید دو مسئولیت عمده دریافت پیام از متن جامعه و پیامرسانی به مردم و مسئولان را انجام دهند.
وی افزود: رسانه باید بهدنبال انعکاس واقعیت باشد نه بهدنبال رضایت و موضوعی که باید مورد توجه قرار گیرد اینکه مبانی ارزشی نشکند و همواره صداقت وجود داشته باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: ما نیازمند جریانسازی عمومی در پیکره جامعه هستیم که تقویت ارزشها در این راستا از اهمیت ویژهای برخوردار است و رسانه نقش بسیار مهمی در این زمینه دارد که بیشتر از سایر دستگاهها است ولی باید گفت برای موفق بودن نیاز به کمک سایر دستگاهها نیز دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی عنوان کرد: آنچه که مهم است تحلیل خبری است چرا که در آینده نقش مدیریت موثر نیروهای مکتبی را کم داریم و مدیر به راحتی در دسترس قرار نمیگیرد و این نیازمند توجه بیشتر است و نباید از موضوع مردمی کردن تحلیلها غفلت شود.
نقش رسانه در الگوسازی غیرقابل انکار است
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان مرکزی بر اهمیت کار رسانه در الگوسازی دینی در جامعه گفت: نقش رسانه در الگوسازی و نهادینه کردن باورها و هنجارها امری پوشیده و قابل کتمان نیست و همه میدانند و باور دارند که رسانهها نقش فعالی در این زمینه دارند و برعکس آن هم امکان دارد که رسانهها اگر شناخت درستی از اهداف و سیاستگذاریهای فرهنگی جامعه و حکومت نداشته باشند یا در نسبت خود با دین و اهداف دینی دچار خطا شوند بحران فرهنگی غیرقابل جبرانی را خواهند ساخت.
وی افزود: این بحران تا زمانی که از سوی صاحبنظران و مسئولان چارهاندیشی شود اثرات خود را بر اندیشه و رفتار اعضای جامعه میگذارد چرا که ارائه اطلاعات درست از اندیشهها و اعتقادات دینی از سوی رسانهها میتواند جامعه را بیشتر با آرمانها و اخلاق دینی آشنا سازد.
قربانپور اضافه کرد: ارائه اطلاعات غلط و نادرست از این اندیشهها جامعه را فرسنگ ها از اخلاق و آرمانها دور میسازد و اعضای جامعه را به قهقرا میکشاند.
وی ادامه داد: نقش رسانهها در تبلیغ اندیشههای درست اجتماعی و اخلاقی در جامعه دینی به طور الزامی باید با شناخت از مفهوم جامعه دینی و عمق اندیشههای دینی باشد تا به خرافهگرایی و ترویج اندیشههای ظاهری کشیده نشود و جامعه را از این نظر گرفتار بحران نسازد.
رسانهها باید به دنبال جریانسازی باشند
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان مرکزی با اشاره به نقش رسانهها در حوزه جریانسازی گفت: امروزه رسانهها به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای تولید فکر و اندیشه تبدیل شده که مجموعهای از ویژگی ها و جذابیتهای این ابزارهای جدید ارتباطی، سبب شده است تا سیاستگذاران حوزههای مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی برای دستیابی به اهداف خود، توسل به رسانهها را در اولویت قرار دهند.
وی افزود: به عبارتی به رسانه ها نوعی نقش کارگزاری و منبعی برای تصمیمسازی و اندیشه آفرینی واگذار شده است.
نظر شما